Faces of Arief

By: angah gejuis

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Sunday, 19-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Lagi-lagi Adneen

 
 
 
View all 10 photos...
Beberapa gambar dalam simpanan in random order


Saturday, 18-Aug-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
More of Adneen and abang long

sama tak muka kita
yang ni sama tak
ngan ibu sekali
Abang long sayang betul pada adik. Ibu yang kena sound kalau lambat pujuk adik nangis, lambat bagi susu pada adik. Alhamdulillah sampai sekarang ni, dah 14 minggu umur adik, dia cuma minum susu ibu saja. Tak campur susu tepung.


Friday, 17-Aug-2007 00:29 Email | Share | | Bookmark
Adneen Humaira

Sejurus selepas dilahirkan
botak tak berambut
Anak dara ibu
View all 4 photos...
Anak kedua aku, Adneen Humaira binti Mazlan. Lahir pada 28 April 2007. Alhamdulillah Allah kurniakan sepasang anak untuk kami.


Thursday, 1-Mar-2007 04:44 Email | Share | | Bookmark
Macam2 Arief

 
 
 
View all 6 photos...
Beberapa gambar dalam simpanan. semua ni amik ngan telefon jek.


Friday, 2-Feb-2007 04:38 Email | Share | | Bookmark
Hantu kereta

nak yang ni boleh?
beberapa jam lepas beli
yang nih pun best gak
View all 4 photos...
Ini budak memang hantu kereta. Ayah dia beli dari saiz kecik sampai saiz besar. Yang terbaru set 18 bijik beli kat Tamia Kuantan Parade. Ibu bagi tempoh sebulan jer sebelum jumlah tu berkurang...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net